Comunitat Valenciana

Ingressa en un centre el quart menor denunciat per l'agressió sexual a una xica a la Marina després de tornar de França

  • El jutjat ha decretat l'ingrés en un centre de menors en règim tancat per al quart adolescent presumptament implicat en l'agressió sexual a una xica, també menor d'edat, ocorreguda al juliol del 2018 en una localitat de la comarca alacantina de la Marina Alta i denunciada el passat mes de març. El menor ha tornat de França, país al qual havia marxat amb els seus pares per altres motius fa uns mesos.
La Guàrdia Civil allibera un segrestat a Alacant i ho deté als minuts en tindre
La Guàrdia Civil allibera un segrestat a Alacant i ho deté als minuts en tindre
GUARDIA CIVIL - Archivo
La Guàrdia Civil allibera un segrestat a Alacant i ho deté als minuts en tindre

Segons han informat fonts de l'institut armat, l'adolescent es va presentar voluntàriament ahir dimecres en Fiscalia de Menors pels fets per a prestar manifestació, açò és, sense que haguera sigut prèviament detingut pels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat.

El menor va acudir a declarar acompanyat del seu pare i el seu lletrat i l'autoritat judicial va decretar l'ingrés en un centre de menors en règim tancat.

Segons va informar la passada setmana la Guàrdia Civil, la menor víctima de la suposada agressió sexual va explicar a responsables de l'institut on estudiaven que tenia un problema amb company de centre, que l'amenaçava amb difondre un video, encara que no va arribar a detallar el contingut.

Posteriorment, el febrer passat, l'orientadora del centre escolar es va entrevistar novament amb la menor i, en eixa ocasió, sí que li va explicar la totalitat del que havia passat al juliol de 2018 quan va ser agredida sexualment pels quatre companys.

Dies després, la víctima va presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec de la investigació i va detindre el 5 de març tres dels quatre menors suposadament autors dels fets ja que el quart residia a França des de finals del passat any 2018.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento