Comunitat Valenciana

Bonig veu "desafortunades" les paraules de Suárez sobre l'avortament i demana parlar de la maternitat "en positiu"

  • La presidenta i candidata del PP valencià, Isabel Bonig, ha reconegut que les paraules del número dos del PP en les llistes de Madrid al Congrés, Adolfo Suárez Illana, van ser "desafortunades", encara que ha remarcat que "ja ha demanat perdó", i ha advocat per parlar de la maternitat "en positiu i des del respecte a tothom".

Així ho ha afirmat en un esmorzar informatiu, preguntada per les declaracions de Suárez Illana, que va assegurar aquest dijous en una entrevista en la ràdio que "els neandertals també usaven (l'avortament), esperaven que nasquera i li tallaven el cap" i que "a Nova York s'acaba d'aprovar una llei per la qual es permet l'avortament després del naixement, que és curiós". A la vesprada va rectificar: "Quan u s'equivoca i fica la pota, el millor és demanar disculpes. Ho sent, demane disculpes i punt. Es va acabar la polèmica".

Després d'insistir que "ell ja ha demanat disculpes", Bonig ha defès la necessitat de "parlar en positiu d'una llei de maternitat", una de les propostes del PPCV per a les eleccions autonòmiques del 28 d'abril.

"Preferisc parlar en positiu, des del respecte a tothom, a la llibertat i les creences ideològiques i religioses que cadascun puga tindre", ha asseverat, per a subratllar que "és molt més productiu parlar en positiu de la protecció a la vida, a la maternitat i a les dones".

Amb aquest prisma, la líder del PP valencià ha insistit que "és molt més positiu parlar de la proposta de la llei de maternitat que centrar-nos en aquests temes", en referència a la polèmica sobre les declaracions de Suárez Illana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento