Comunitat Valenciana

S'eleven a huit els detinguts per agredir sexualment una menor en la Magdalena

  • Sis d'ells són menors d'edat, segons han informat fonts properes al cas.
  • S'investiga el grau de participació de cadascun d'ells en les dues agressions que se'ls atribueixen.
Sevilla.-Successos.- Detingut un matrimoni a Alcalá de Guadaíra acusat de porta
Sevilla.-Successos.- Detingut un matrimoni a Alcalá de Guadaíra acusat de porta
CUERPO NACIONAL DE POLICÍA - Archivo
Sevilla.-Successos.- Detingut un matrimoni a Alcalá de Guadaíra acusat de porta

La Policia Nacional ha detingut finalment huit persones, sis menors d'edat i dos adults, per la seua presumpta relació amb dues agressions sexuals a una mateixa menor en les festes de la Magdalena de Castelló, segons han informat fonts properes a la investigació. Els agents estan investigant el grau de participació de cadascun d'ells en les dos agressions que se'ls atribueixen, segons les mateixes fonts.

Els sis menors han sigut posats a la disposició de la Fiscalia de Menors on els prendran declaració, a l'igual que la víctima, mentre que els dos adults passaran a la disposició del jutjat de guàrdia de Castelló al llarg d'aquest divendres.

Tots ells suposadament guarden relació amb dos agressions sexuals patides per la menor denunciant, encara que ara s'haurà de concretar el seu grau d'implicació. En principi, havia transcendit la detenció de sis persones i la identificació d'altres dos més, encara que aquest divendres ja tenen tots la condició de detinguts.

A més d'aquest cas, la Policia Nacional investiga una altra presumpta agressió sexual a una dona en les festes de la Magdalena, encara que en aquest últim supòsit no ha transcendit si és la víctima menor d'edat ni si ja hi ha algun detingut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento