Comunitat Valenciana

La Ruta Estellés trenca barreres i serà accessible en llengua de signes

  • Aquestes novetats de la iniciativa s'incorporaran aquest dimecres 27 de març.
  • En l'acte participaran els néts del poeta i la intèrpret municipal Érika Agulló.
Campaña sobre el poeta Vicent Andrés Estellés
Campaña sobre el poeta Vicent Andrés Estellés
AYUNTAMIENTO BURJASSOT - Archivo
Campaña sobre el poeta Vicent Andrés Estellés

La Ruta Estellés, la ruta literària en la localitat valenciana de Burjassot en homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, busca trencar les barreres de les persones amb dificultats auditives i serà accessible en llengua de signes.

El municipi acollirà aquest dimecres la presentació de la Ruta Estellés més accessible, en la qual participaran Vicent i Isabel Anyó Andrés, néts del poeta, i la intèrpret municipal Érika Agulló, ha explicat el consistori en un comunicat.

A partir d'ara, la Ruta Estellés serà accessible en llengua de signes per les persones sordes gràcies als vídeos realitzats per la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD CV) en col·laboració amb Aviva Burjassot, l'Oficina de Promoció del Valencià.

Les persones que participen en l'activitat podran acudir amb els seus Smartphone per a llegir els codis QR de la Ruta per a accedir lliurement als vídeos que repassen la literatura i la vida del poeta de la localitat. Aquesta activitat servirà com a clausura del 25 aniversari de la seua defunció.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento