La Ruta Estellés trenca barreres i serà accessible en llengua de signes
La Ruta Estellés trenca barreres i serà accessible en llengua de signes AYUNTAMIENTO BURJASSOT - Archivo

La Ruta Estellés, la ruta literària en la localitat valenciana de Burjassot en homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, busca trencar les barreres de les persones amb dificultats auditives i serà accessible en llengua de signes.

El municipi acollirà aquest dimecres la presentació de la Ruta Estellés més accessible, en la qual participaran Vicent i Isabel Anyó Andrés, néts del poeta, i la intèrpret municipal Érika Agulló, ha explicat el consistori en un comunicat.

A partir d'ara, la Ruta Estellés serà accessible en llengua de signes per les persones sordes gràcies als vídeos realitzats per la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD CV) en col·laboració amb Aviva Burjassot, l'Oficina de Promoció del Valencià.

Les persones que participen en l'activitat podran acudir amb els seus Smartphone per a llegir els codis QR de la Ruta per a accedir lliurement als vídeos que repassen la literatura i la vida del poeta de la localitat. Aquesta activitat servirà com a clausura del 25 aniversari de la seua defunció.

Consulta aquí más noticias de València.