Comunitat Valenciana

El valencià en l'educació, la dependència i els impostos copen les telefonades ciutadanes a Bonig

  • La candidata del PP a la Presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha rebut en quatre setmanes 1.337 telefonades de ciutadans en el marc de la iniciativa 'Te doy mi teléfono'. La durada mitjana de les converses supera els 13 minuts i els temes més recurrents han sigut l'ús del valencià en les aules i en l'administració, les ajudes a la dependència i els impostos, especialment el de successions.
Bonig cridades
Bonig cridades
PPCV
Bonig cridades

L'objectiu de la iniciativa era augmentar la comunicació entre la societat i la candidata del PPCV i així complementar i millorar el programa electoral per a les eleccions autonòmiques que ja ultimen els populars, ha assenyalat el partit en un comunicat.

"Buscàvem obrir-nos a tota la societat i ha sigut una experiència molt gratificant, que amplia els nostres punts de vista. Ens han cridat amb tot tipus d'assumptes, i he de reconéixer que moltes vegades no són els mateixos dels quals parlem contínuament els polítics. Agraïsc totes les telefonades rebudes", ha assenyalat Isabel Bonig.

La iniciativa va comptar, com a primera cridada, amb la participació del president nacional del PP, Pablo Casado, qui va felicitar Bonig per aquesta "innovadora" i "útil" acció, que ha contribuït a "acostar el partit als ciutadans".

En el web de campanya d'Isabel Bonig, www.bonig19.com, estrenada aquest passat dimecres, està disponible una selecció d'aquestes telefonades, a més d'un video que resumeix la iniciativa. Seguint els procediments establits per la Llei de Protecció de Dades, totes les persones que van conversar amb Isabel Bonig van donar el seu consentiment exprés per a la gravació i possible difusió de la seua telefonada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento