Comunitat Valenciana

Compromís veu "incomprensible" que el Govern qüestione la llei d'igualtat LGTBI: "Es va aprovar sense cap vot en contra"

  • El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha mostrat aquest dijous l'"estupefacció" de la seua formació després de conéixer que el Govern central qüestiona la llei valenciana d'igualtat LGTBI i ha convocat una comissió bilateral per a resoldre les discrepàncies. Al seu juí, és "incomprensible" que es pose en dubte una norma que "es va aprovar en Les Corts sense cap vot en contra".

Segons ha assenyalat Ferri, els sorprèn que el Govern del socialista Pedro Sánchez "faça el mateix que feia el de Mariano Rajoy, amenaçant amb portar als tribunals les lleis socials valencianes". "És una llei que només busca acabar amb la discriminació i garantir la igualtat entre totes les persones siguen com siguen, i estimen a qui estimen", ha subratllat.

Ferri ha destacat que aquests quatre anys el Botànic ha situat la Comunitat Valenciana "al capdavant de les polítiques d'igualtat, la qual cosa contrasta amb la inacció dels diferents governs de Madrid que no han aprovat ni la Llei trans ni la llei LGTBI a nivell estatal".

Per açò, ha reclamat: "El que demanem és que si no tenen la capacitat o les ganes per a portar avant aquestes lleis, com a mínim que no posen pals en les rodes a les lleis que hem aprovat ací".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento