Comunitat Valenciana

Oltra diu que "no hi ha novetats" sobre la reunió demanada per Podem i que l'activitat del Consell és la "ordinària"

  • La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assenyalat aquest divendres que "no hi ha novetats" entorn de la reunió que Podem ha reclamat al Consell per a tractar el full de ruta a seguir fins a les eleccions del 28 d'abril i ha assenyalat que fins a on té coneixement no hi ha hagut una petició formal.

"El Consell sempre atén totes les peticions i s'estudiarà", ha dit Oltra en la roda de premsa posterior al ple, en la qual ha subratllat que l'Executiu valencià manté la seua activitat "ordinària" com ho demostra el volum de temes aprovats aquest divendres.

Oltra ha assenyalat que l'activitat no es minora per la convocatòria electoral i que hi ha una "marxa fluïda", de manera que quan els temes estan llests i compten amb tots els informes preceptius passen al ple.

Preguntada sobre el fet que no s'haja aprovat aquest divendres l'anunciat decret de 500.000 euros per a assumir les despeses judicials que van haver de fer front els afectats de l'anomenat 'cas Ardystil', Oltra ha insistit que els decrets passen al ple quan estan "llests" i compten amb els informes pertinents, i "aquest no era el cas".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento