Comunitat Valenciana

Lime ofereix el seu servici de patinets per a circular a la Marina de València

  • L'empresa torna a la ciutat amb un projecte pilot de tres mesos inclòs en una plataforma del recinte.
Llime desplega hui el seu servici de patinets en la marina de valència
Llime desplega hui el seu servici de patinets en la marina de valència
LIME
Llime desplega hui el seu servici de patinets en la marina de valència

L'empresa Lime ha posat hui a la disposició dels usuaris el seu servici de patinets elèctrics d'ús compartit a la Marina de València gràcies a un acord aconseguit amb el Consorci València 2007, organisme gestor del recinte.

El desplegament inicial serà de 50 patinets, xifra que s'augmentarà de forma progressiva a la demanda, per a oferir als visitants de la Marina "la possibilitat de gaudir d'una nova forma de mobilitat en un entorn privilegiat", informa la mercantil.

Els vehicles són només per a ús dins de la Marina i gràcies a un sistema de geolocalització, Lime coneixerà la seua ubicació en temps real i procedirà a la retirada d'aquells que estiguen fora de la zona delimitada per a la seua circulació, recalquen.

Projecte pilot de tres mesos

Durant tres mesos, La Marina acollirà aquest projecte pilot en el marc de la seua plataforma La Marina Living Lab, un ecosistema experimental obert que permet testar, en un entorn fitat i controlat, prototips i projectes susceptibles de ser aplicats posteriorment en la ciutat.

A la Marina de València ja s'han realitzat proves d'un sistema de recàrrega de bicicletes elèctriques amb energia solar així com d'un banc solar que permet connectar-se a Internet, carregar dispositius electrònics mòbils i accedir a apps d'interés per a turistes i ciutadans.

Per al director general de Lime España, Álvaro Salvat, "la companyia està satisfeta per tornar a la ciutat i poder prestar el servici a la Marina, un entorn únic, que suposa un nexe entre el mar i el nucli urbà".

Esperen tornar a oferir servici a tota la ciutat

"És un privilegi que els nostres patins permeten la mobilitat en aquesta zona de València i així contribuir a un model de ciutat més sostenible i lliure d'emissions. Esperem que en un futur pròxim puguem tornar a oferir de nou el nostre servici a tota la ciutat i convertir-nos en un complement eficient al transport municipal valencià, evitant l'emissió de fums, la congestió de trànsit i alliberant espai d'aparcament".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento