Comunitat Valenciana

Detingut un britànic abans de fugir amb avió per la mort d'un compatriota a Benidorm

  • La Policia Nacional ha arrestat un home britànic de 33 anys com a presumpte autor de la mort d'un compatriota divendres passat de matinada a la localitat alacantina de Benidorm. El sospitós va ser detingut a l'aeroport d'Alacant-Elx abans que intentara tornar al seu país, segons fonts policials.
Successos.- Detingut un britànic abans de donar-se a la fugida amb avió per la m
Successos.- Detingut un britànic abans de donar-se a la fugida amb avió per la m
REMITIDA
Successos.- Detingut un britànic abans de donar-se a la fugida amb avió per la m

L'homicidi es va produir cap a les tres de la matinada de divendres, 8 de març, en l'entorn de la coneguda com a 'zona guiri' de Benidorm. Un ciutadà va donar l'avís al 091 que hi havia un home estés a terra i sense senyals de vida.

Seguidament, una patrulla de seguretat ciutadana es va desplaçar al lloc dels fets i una unitat sanitària va certificar la mort de l'home, també britànic i de 33 anys.

Després d'activar el protocol de mort violenta, les versions de diversos testimonis i les imatges d'una càmera van permetre identificar el presumpte autor de la mort de l'home.

La nit dels fets, els dos britànics van mantindre una forta discussió i es van colpejar mútuament fins que la víctima va acabar estesa a terra, informen les mateixes fonts a Europa Press.

Finalment, el sospitós va ser arrestat per la Policia Nacional a l'aeroport de l'Altet mentre suposadament pretenia volar de tornada al Regne Unit. En la investigació van participar efectius de la policia científica i judicial de la comissaria de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento