Comunitat Valenciana

La gerent de l'Hospital de la Ribera anuncia la seua jubilació després d'entrar l'1 d'abril de 2018 amb la reversió

  • La gerent de l'Hospital de la Ribera, a Alzira (València), Isabel González, ha anunciat la seua jubilació després d'entrar al departament l'1 d'abril de 2018 des de la reversió a gestió pública.
Ribera Salut nega haver rebut 26 milions per lucre cessant en 2002 i asegur
Ribera Salut nega haver rebut 26 milions per lucre cessant en 2002 i asegur
ARCHIVO
Ribera Salut nega haver rebut 26 milions per lucre cessant en 2002 i asegur

Després de la seua eixida, la Conselleria de Sanitat seguirà el procediment habitual que es duu a terme quan es produeix una jubilació, segons fonts del departament que dirigeix Ana Barceló.

González era fins a la seua entrada en La Ribera directora general d'Alta Inspecció Sanitària de la Generalitat Valenciana. Va prendre possessió com a gerent després de l'extinció del contracte de concessió dels últims 18 anys. Va substituir en el càrrec Javier Palau, una vegada finalitzat el procés de reversió de la gestió per part de la UTE Ribera Salud.

Sobre la jubilació, Sanitatsolsuna -associació en defensa de la col·laboració públic-privada en sanitat- critica que "se'n va la gerent que ha afonat La Ribera només un any després de la reversió" i denuncia que "la política i no la gestió ha marcat la deriva d'aquest centre hospitalari".

"L'exconsellera (Carmen) Montón va triar a qui no tenia res que perdre amb el previsible fracàs del canvi a la gestió pública d'Alzira, la radiòloga defensora del públic que més proves ha derivat a la privada", assegura, per a subratllar que deixarà l'hospital "coincidint amb el fatídic aniversari" de la reversió.

Sanitatsolsuna es pregunta així "qui arreglarà el desastre organitzat en sols dotze mesos" i mostra la seua preocupació "per l'empitjorament de l'atenció i la pèrdua de qualitat del servici públic a Alzira".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento