Comunitat Valenciana

Detingut a València un jove després de deixar inconscient la dona a la qual va robar 20 euros

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València un jove de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, després de suposadament deixar sense coneixement una dona a la qual li va robar 20 euros mentre estava inconscient.
Detingut en Dos Germanes un estafador que es donava a la fugida sense pagar desp
Detingut en Dos Germanes un estafador que es donava a la fugida sense pagar desp
POLICÍA NACIONAL
Detingut en Dos Germanes un estafador que es donava a la fugida sense pagar desp

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies del robatori amb violència patit per una xica la matinada de l'1 de març quan tornava a la seua casa, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que la dona havia eixit amb uns amics i quan va decidir anar-se'n a la seua casa, un d'ells es va oferir a portar-la, al que es va negar. Durant el trajecte a la seua casa va observar que el jove que s'havia oferit l'estava seguint i, en un moment donat, va sentir com l'agarraven del coll per l'esquena i va poder reconéixer al seu agressor just abans de perdre el coneixement.

Instants després, ja en el sòl, va notar com aquesta persona furgava en la seua bossa, moment en el qual li va tornar a estrènyer el coll i va tornar a perdre novament el coneixement. Quan va recobrar la consciència, va comprovar que li havia robat 20 euros.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i, després de ser localitzat, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento