Comunitat Valenciana

La 'suite' flotant Punta de Mar atraca amb un prototip a La Marina de València

  • La 'suite' flotant Punta de Mar ha atracat amb un prototip en el moll de grans iots de la Marina de València per a avançar en el seu projecte empresarial. Hotels i marines de diversos punts del món s'han interessat pel producte per a les seues instal·lacions, destaca el consorci en un comunicat.
Punta de mar atraca en la marina de valència i avança en el seu projecte empresa
Punta de mar atraca en la marina de valència i avança en el seu projecte empresa
LA MARINA
Punta de mar atraca en la marina de valència i avança en el seu projecte empresa

Aquest projecte va sorgir d'una idea de l'equip d'arquitectura Mano de Santo i ha sigut desenvolupat com a negoci per KM ZERO Open Innovation Hub, que ho ha portat al 'hub' d'innovació i nàutica després de mesos de desenvolupament del procés de fabricació.

Amb una superfície de 74 metres quadrats, la 'suite' està pensada per a dos persones i es divideix en dos plantes, amb un disseny i equipament minimalista per a aconseguir "una connexió més profunda i autèntica amb la destinació"".

La primera, de 40 metres quadrats, té una cabina amb cambra de bany i una terrassa privada, contínua a l'espai interior, mentre que la segona planta és una coberta 'chill-out' de prop de 34 metres amb una zona dissenyada per a la relaxació i el confort.

Precisament, un dels punts més innovadors d'aquesta iniciativa és el control de l'experiència per part de l'usuari. A través d'una 'app', l'hoste pot decidir sobre tots els aspectes domòtics de l'habitació, com la il·luminació, el so o la climatització.

TRANSPORTABLE PER CARRETERA

La 'suite' també és transportable per carretera i remolcable per mar. Al desenvolupament s'han unit empreses multinacionals com Würth, Technal, Simon, Guardian Glass i Gira, per a aportar solucions amb els seus equips tècnics de treball.

Després de complir l'objectiu d'eixir a la venda enguany i iniciar la comercialització de les seues plataformes flotants en Fitur, la recentment nomenada CEO de Punta de Mar, Marta Ibáñez, ha destacat que tenen en marxa "un ambiciós pla de creixement, motivat pel gran acolliment, que ens porta a revisar a l'alça la nostra previsió de facturació d'un milió d'euros per al primer any".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento