Comunitat Valenciana

Puig: "El pacte del Botànic ha sigut una història d'èxit i m'agradaria que poguérem continuar avançant"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defès aquest dilluns el "gran treball" que ha fet el Consell del Botànic, que ha definit com "una història d'èxit", i ha llançat un missatge de cara al futur, malgrat les discrepàncies amb Compromís per l'avançament de les eleccions autonòmiques: "M'agradaria que poguérem continuar avançant des d'eixa perspectiva progressista que necessita el procés de calat que hem començat".
Puig: 'El pacte del Botànic ha sigut una història d'èxit i m'agradaria que pudi
Puig: 'El pacte del Botànic ha sigut una història d'èxit i m'agradaria que pudi
TWITTER PSPV
Puig: 'El pacte del Botànic ha sigut una història d'èxit i m'agradaria que pudi

Després d'anunciar amb una declaració institucional l'avançament electoral al 28 d'abril, coincidint amb les generals, Puig ha assenyalat, en ser preguntat si tem la fractura del Botànic, que "amb tota claredat" el pacte que en 2015 van subscriure PSPV, Compromís i Podem i que li va portar a la Presidència de la Generalitat, "ha sigut una història d'èxit que ha ajudat a millorar la vida dels valencians i això és fonamental i dona cos d'unitat a la causa comuna" que tots ells defenen i defendran.

"Que puga haver-hi alguna discrepància, hi ha hagut altres, és un govern estable que continuarà fins a l'últim dia, és un govern que encara està amb absoluta capacitat de decisió fins a l'últim dia", ha reiterat.

A més de posar en valor el treball fet -"des de la humilitat, que tampoc som Messi", ha indicat- ha manifestat que creu sincerament que "tots els membres del govern estan en disposició de continuar treballant junts per a millorar la vida dels valencians".

De cara al futur després dels comicis, ha agregat, està "segur que prima sempre l'interés general dels valencians en la presa de decisions".

Sobre la possibilitat d'un pacte post electoral amb Ciutadans en lloc d'amb els partits del Botànic, arribat el moment, Puig ha recordat que el propi líder d'aquesta formació ja ha dit clarament que no és possible, i ha tornat a incidir en el treball del Botànic.

Respecte a l'oposició de Compromís a l'avançament, ha incidit que "cada grup polític té absolut dret a plantejar el que considere" i ha rebutjat entrar en eixe debat, ja que respecta la posició: "Sé qual és la seua posició i la respecte, no tinc res més a dir".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento