Comunitat Valenciana

Oltra, a la seua arribada al Palau convocada per Puig: "Jo vinc a escoltar"

  • La vicepresidenta del Consell, consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives i portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, ha dit aquest dilluns, a la seua arribada al Palau de la Generalitat, on ha sigut convocada pel president, Ximo Puig, en la jornada en la qual es decideix un possible avançament electoral a la Comunitat Valenciana, que ella va a la cita "a escoltar".
Oltra, a la seua arribada al Palau convocada per Puig: 'Jo vinc a escoltar'
Oltra, a la seua arribada al Palau convocada per Puig: 'Jo vinc a escoltar'
EUROPA PRESS
Oltra, a la seua arribada al Palau convocada per Puig: 'Jo vinc a escoltar'

Així ho ha indicat als mitjans reunits a les portes del Palau, a la seua arribada a les 12.00 hores la seu de la Presidència de la Generalitat, en ser preguntada per si pareix que va a haver-hi eleccions anticipades.

"Jo vinc a escoltar", ha dit la vicepresident, colíder de Compromís i candidata a la Generalitat per la coalició, que ha acudit a la cita acompanyada del seu equip.

En les últimes jornades, el possible avançament electoral de les autonòmiques a la Comunitat Valenciana per a fer-les coincidir amb les generals del 28 d'abril, ha sigut una pregunta constant al cap del Consell, qui ha anunciat aquest mateix dilluns que "hui és el dia" per a saber si hi haurà avançament electoral dels comicis autonòmics de la Comunitat Valenciana i fer-los coincidir el 28 d'abril amb les generals.

Amb posterioritat, ha citat Oltra el Palau a partir de les 11.00 hores, i la vicepresidenta ha arribat a les 12.00.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento