Comunitat Valenciana

Concentració davant Les Corts en protesta per la ubicació d'un centre de menors en un alberg d'Alboraig

  • Veïns del municipi valencià d'Alboraig s'han concentrat aquest dijous davant les portes de Les Corts, minuts abans de la sessió plenària, per a protestar contra l'engegada d'un centre de menors en l'alberg de l'IVAJ del municipi en considerar que "no és el millor lloc" perquè en aquesta localitat "tenen una manca molt gran de servicis".
Concentració davant Les Corts en protesta per la ubicació d'un centre de menors
Concentració davant Les Corts en protesta per la ubicació d'un centre de menors
EUROPA PRESS
Concentració davant Les Corts en protesta per la ubicació d'un centre de menors

Amb el lema 'No al centre de menors a Alboraig, Sí a l'alberg de l'IVAJ', els participants han protagonitzat una gran xiulada quan el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, han arribat a la cambra autonòmica valenciana. De fet, el cap de gabinet d'Oltra s'ha acostat a la protesta per a parlar amb ells.

En atenció als mitjans de comunicació, el portaveu de la Plataforma de Ciudadanos Independiente d'Alboraig, Juan José Clemente, ha explicat que la seua protesta es deu al fet que consideren que la decisió de traslladar el centre de menors de Buñol a l'alberg de l'IVAJ del municipi "no és la més encertada".

"Contra aquests xics no tenim res, pensem que necessiten molta ajuda però, desgraciadament, Alboraig no és el millor lloc perquè se situen perquè el municipi té una manca molt gran de servicis", ha remarcat.

En aquest sentit, ha posat com a exemple que només compten amb un metge i a nivell cultural i d'oci no hi ha "oferta" perquè "aquests xics es puguen reintegrar", ha assenyalat. Així mateix, ha indicat que el municipi compta amb "un problema de seguretat molt gran" perquè no té efectius de Policia Local i la Guàrdia Civil més propera és la de Buñol que cobreix la seguretat de quatre i cinc pobles.

A més, ha considerat que l'antic centre de Buñol "no s'ha gestionat degudament" i la gent d'Alboraig "coneix la problemàtica que hi ha hagut a Buñol amb casos de vandalisme o robatoris i té por i no vol tindre problemes", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento