Comunitat Valenciana

Detingut un home per ejacular sobre una xica en un autobús de Sant Vicent a Alacant i eixir fugint

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home de 32 anys per presumptament ejacular sobre una xica en un autobús del trajecte entre Sant Vicent del Raspeig i Alacant i eixir corrent posteriorment. La investigació continua oberta per a determinar si aquest home pot estar implicat en més fets d'aquest tipus, segons fonts de l'institut armat.
Detingut un home per ejacular sobre una xica en un autobús
Detingut un home per ejacular sobre una xica en un autobús
GC
Detingut un home per ejacular sobre una xica en un autobús

Els fets es van produir en el matí del passat dilluns, 25 de febrer, en un bus de la línia 24 amb parada en la Universitat d'Alacant (UA), en el qual habitualment viatgen estudiants.

Un possible testimoni va difondre el succeït per les xarxes socials, la qual cosa va portar els agents a visionar imatges, a prendre declaracions i a fer un rastreig per les xarxes socials, que ha permès la identificació del presumpte autor dels fets, al que se li atribueix un delicte d'abús sexual.

Una de les usuàries del transport públic va denunciar la situació en xarxes socials: "Una xica està asseguda al meu costat, puja un xic jove i es comença a acostar molt. La xica no li dona importància perquè porta les mans tapades amb la jaqueta, quan para en la parada del parc Torrent el senyor (per anomenar-ho d'alguna manera), li tira tota la seua estirp damunt; és a dir, es corre damunt d'ella, i ix de la parada corrent".

Segons aquesta testimoni, la xica es va quedar en estat de xoc negant amb el cap i "no va ser capaç de dir res fins que va ser conscient del que va ocórrer". Viatgers del trajecte van donar l'avís a les forces de seguretat per a localitzar el sospitós, que vestia "pantalons grisos, una bomber blau marí i portava rastes", com va difondre aquesta jove en el seu mur de Facebook.

L'endemà passat, "després d'una àrdua investigació", la Guàrdia Civil ha detingut l'home com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual, segons ha informat en un comunicat l'institut armat, els agents del qual després de tindre coneixement del testimoniatge, van analitzar diverses imatges de l'interior de l'autobús difoses en xarxes socials fins a identificar-ho i localitzar-ho sobre l'una de la vesprada d'aquest dimecres.

L'arrestat, de nacionalitat brasilera, previsiblement passarà a disposició durant les pròximes hores. La Guàrdia Civil manté oberta l'operació perquè no descarta l'aparició de més víctimes i té constància d'altres persones interessades a denunciar els fets, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento