Comunitat Valenciana

Detingut a Castelló un home buscat per un assassinat comès a Badalona fa cinc anys

  • CASTELLÓ, 27 (EUROPA PRESS)
Detingut un home buscat per la Justícia per assassinat
Detingut un home buscat per la Justícia per assassinat
POLICÍA LOCAL
Detingut un home buscat per la Justícia per assassinat

Agents de la Policia Local de Castelló han detingut un homede 28 anys d'edat amb una ordre de cerca, detenció i ingrés a la presó decretada per un jutjat de la ciutat de Badalona per un presumpte assassinat comès fa cinc anys en la localitat catalana.

Els fets es van produir sobre el migdia d'aquest dimarts, quan un home va entrar en la tinença d'alcaldia del Grau de Castelló i va confessar a l'agent de la Policia Local de Castelló destinat a la seguretat de l'edifici que es volia entregar-se voluntàriament a la Justícia perquè havia matat una persona feia uns anys a Catalunya i sabia que estava sent buscat pels jutjats per aquest fet.

L'agent, en companyia de l'oficial de policia responsable del districte marítim, van procedir aleshores a la identificació d'aquesta persona i van constatar que, efectivament, sobre ell constava una ordre de cerca, detenció i ingrés a la presó dictada per un jutjat de Badalona per cometre presumptament fa cinc anys un delicte d'homicidi dolós en aquesta localitat.

Davant aquests fets i prenent les mesures de seguretat pertinents, els policies van procedir a la detenció d'I.F.B., de 28 anys per tindre en vigor aquest orde de cerca i detenció.

La Policia ha destacat que la persona arrestada es va mostrar "en tot moment col·laborador amb l'actuació policial".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento