Comunitat Valenciana

Detingut a Elx un home que va entrar a robar en una casa després de ser sorprès pels propietaris

  • La Policia Nacional ha detingut un home que va ser sorprès in fraganti pels propietaris d'una casa quan es va introduir en ella presumptament per a robar.

L'arrestat, un home de 37 anys i nacionalitat albanesa comptava amb més antecedents policials per altres robatoris amb força i utilitzava fins a tres identitats diferents per a evitar ser descobert.

La Sala del 091 va establir un protocol de cerca i va coordinar totes les patrulles perquè es col·locaren en el perímetre de la partida rural on estava situada la vivenda i impedir d'eixa manera que l'autor escapara.

Malgrat "la gran extensió de terreny a cobrir i a l'escassa visibilitat amb la qual comptaven els agents", una patrulla de paisà de la Brigada de Seguretat Ciutadana va observar, després de realitzar diverses batudes per la zona, un moviment sospitós darrere d'uns matolls i, en anar a comprovar de què es tractava, el presumpte autor dels fets va eixir corrent però va ser interceptat pels policies, que van procedir a la seua immediata detenció. En l'escorcoll li van intervenir l'objecte que presumptament havia emprat per a franquejar la porta mitjançant el mètode de la relliscada, detalla la Policia en un comunicat.

La intervenció duta a terme pel Grup d'Atenció al Ciutadà de la Comissaria d'Elx es va saldar amb la detenció d'un home per delictes de robatori amb força a casa habitada i resistència i desobediència, pels quals va ser posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia d'Elx, qui després de la seua compareixença va decretar la seua posada en llibertat amb càrrecs.

UN ALTRE DETINGUT A ALACANT

D'altra banda, la Policia Nacional també ha detingut un altre home a Alacant per suposadament robar en un domicili quan l'habitant estava dins.

Els agents van tindre coneixement dels fets a través d'una telefonada al 091 que va alertar els agents d'un possible robatori amb força en una vivenda d'Alacant. L'habitant de la casa va manifestar que estant tombat en el sofà de sa casa va escoltar diversos sorolls en la quietud de la nit, observant com un home que no coneixia rondava per l'interior de la seua urbanització.

Minuts després, va escoltar un soroll en el pati de la seua vivenda comprovant que l'home estava sostraient objectes del mateix. Quan va anar a recriminar la seua actitud es va adonar que aquest li havia sostret de la seua parcel·la un patinet i altres objectes pertanyents als seus fills i es dirigia cap a l'eixida de la urbanització.

En veure açò, la víctima va cridar la sala del 091, qui va cridar ràpidament als policies pertanyents a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana perquè es dirigiren al lloc dels fets. L'home va eixir de la seua casa per a impedir que el lladre es marxara del lloc amb els objectes sostrets, retenint-ho en la porta de la seua urbanització fins a l'arribada dels agents.

Quan els agents van arribar al lloc van comprovar les diferents tanques de les portes d'accessos que havia hagut de superar el presumpte lladre per a poder accedir fins a la vivenda i sostraure els diferents efectes dels quals s'hi havia apropiat.

En entrevistar-se amb la víctima, que havia retingut el presumpte lladre, van comprovar que el patinet i la resta d'objectes eren propietat de l'afectat, per la qual cosa van procedir a la detenció del presumpte lladre per un delicte de robatori amb força.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento