Comunitat Valenciana

Detingut un jove per agredir els seus pares en no trobar el mòbil

  • La Policia Local de València ha detingut un home de 21 anys per presumptament agredir els seus pares en no trobar el seu mòbil. El jove va entrar a casa en estat alterat per a reclamar-los el seu telèfon.
Dos agents de la Policia Local per València
Dos agents de la Policia Local per València
PL - Archivo
Dos agents de la Policia Local per València

Els fets es van produir ahir dilluns en una vivenda del barri d'Arrancapins de València, informa el cos de seguretat en un comunicat.

El 092 va rebre l'avís d'un episodi de maltractaments en l'àmbit familiar. Els pares van explicar a la patrulla que el seu fill havia entrat al domicili en estat alterat reclamant el seu mòbil, que no trobava.

Segons la seua versió, el jove va iniciar tot seguit una discussió i va començar a tirar objectes per terra i, després, suposadament els va agredir.

Per tot açò, l'home va ser detingut i portat a la Inspecció Central de Guàrdia, mentre que els pares van ser traslladats a un centre mèdic per a rebre assistència.

En l'operació van participar efectius de la segona unitat de districte de Russafa i l'Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento