Comunitat Valenciana

Detinguda una dona a València amb 30 reclamacions judicials en vigor per estafa, 4 d'ingrés a la presó

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València una dona de 36 anys per tindre en vigor 30 reclamacions judicials per diversos jutjats de tota Espanya, per delictes d'estafa, quatre d'elles d'ingrés a la presó.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
ARCHIVO
Cotxe de la Policia Nacional

La detenció es va produir la vesprada del dissabte, quan agents de paisà, que realitzaven tasques de vigilància al voltant d'un domicili, van localitzar una dona que estava reclamada per 24 jutjats del territori nacional, sent quatre de les reclamacions d'ingrés en presó, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

Els policies van detectar un vehicle que circulava a una velocitat "inusualment reduïda" i que donava diverses voltes a l'illa, i els agents van observar que en el seient del copilot estava la sospitosa.

El cotxe va estacionar en un carrer paral·lel al domicili i la conductora va baixar del vehicle i es va dirigir a un domicili, al mateix temps que no parava de mirar als voltants. La dona, pel que sembla, va detectar la presència policial i va realitzar una telefonada a la sospitosa, que va ser interceptada en baixar del cotxe i intentar fugir. Els policies, després de les comprovacions oportunes, van detindre la dona per 30 reclamacions judicials.

L'ara arrestada publicava els seus anuncis en diferents webs oferint diferents productes, com a aparells electrònics de tot tipus, així com lloguers d'apartaments vacacionals, en els quals sol·licitava el pagament per endavant. En el cas dels productes, mai els enviava als seus compradors; i en el cas dels apartaments, aquests no existien, per la qual cosa les famílies es quedaven sense allotjament en descobrir en el lloc triat per a les seues vacances que havien sigut víctimes d'una estafa.

HUIT DOMICILIS DIFERENTS EN TRES ANYS

Els policies van esbrinar que l'ara detinguda havia arribat a residir de lloguer en fins a huit domicilis diferents en els últims tres anys, tractant d'eludir l'acció de la justícia i no comunicant els canvis de domicili als diferents jutjats en els quals existien procediments judicials oberts contra ella.

La dona tenia en vigor 30 reclamacions judicials per jutjats de tota Espanya, quatre d'ingrés a la presó per estafa de jutjats penals de Bilbao, Salamanca i València; 15 ordres de cerca, detenció i personació de jutjats d'instrucció i penals; deu indagacions de domicili i parador de jutjats d'instrucció de tot el territori espanyol per estafa; i una cerca i citació d'un jutjat d'instrucció de Tarragona per un presumpte delicte de desobediència.

La detinguda, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento