Comunitat Valenciana

Quatre detinguts de 17 a 19 anys per vendre cocaïna i heroïna a Gandia

  • La Policia Nacional ha detingut dos dones i dos homes d'entre 17 i 19 anys a Gandia (Valenica), una d'ells menor d'edat, per presumptament vendre cocaïna i heroïna en dos vivendes de la localitat.
Policia, agent
Policia, agent
POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA
Policia, agent

La investigació va arrancar arran d'un avís per l'aplicació de col·laboració ciutadana de la web de la Policia, sobre la possible existència de dos vivendes d'un edifici de Gandia utilitzades tant per al consum com per a la venda d'estupefaents, informa la Prefectura Superior en un comunicat.

En diversos dispositius de vigilància, els agents van observar que als domicilis acudien persones contínuament i a qualsevol hora del dia, fins i tot a la nit, suposadament per a adquirir aquest tipus de substàncies.

En aquests punts, els agents van intervenir 230 euros, dos embolcalls amb tres grams d'heroïna, altres dos de tres grams de cocaïna, una bàscula de precisió i borses amb retallades. Els presumptes autors, una vegada identificats, van ser arrestats per un delicte contra la salut pública.

Dels detinguts, d'origen espanyol i sense antecedents, tres han passat a disposició judicial i la menor ha sigut posada en llibertat i entregada a la seua mare.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento