Comunitat Valenciana

González Pons encapçalarà una delegació d'europarlamentaris a Veneçuela la setmana vinent

  • VALÈNCIA, 15 (EUROPA PRESS)
El portaveu del PP en el Parlament europeu, Esteban González Pons
El portaveu del PP en el Parlament europeu, Esteban González Pons
EUROPA PRESS - Archivo
El portaveu del PP en el Parlament europeu, Esteban González Pons

L'europarlamentari valencià del PP Esteban González Pons encapçalarà una delegació de diputats d'eixa cambra que viatjarà la setmana vinent a Veneçuela, on mantindran una reunió amb l'autoproclamat president del país, Juan Guaidó, reconegut per diversos estats, entre ells Espanya

Així mateix, també visitarà Londres per qüestions relacionades amb el Brexit, la qual cosa li impedirà acudir a la seua citació a la Comissió de Les Corts Valencianes que investiga les contractacions de la Generalitat amb empreses vinculades al cas Taula.

De dilluns a dimecres González Pons estarà a Veneçuela amb els també eurodiputats Esther de Lange, Paulo Rangel, José Ignacio Salafranca i Gabriel Mate, han confirmat fonts de l'entorn del polític valencià a Europa Press. Allí, aquesta delegació té previst mantindre una trobada amb Guaidó en l'Assemblea Nacional de Veneçuela.

Ja dijous i el divendres, González Pons es traslladarà a Londres, on es reunirà amb responsables del Ministeri per al Brexit per a tractar qüestions relacionades amb la desconnexió del Regne Unit.

Les mateixes fonts han explicat que aquest divendres s'ha comunicat a Presidència de la comissió d'investigació de Taula en el parlament valencià la impossibilitat d'acudir a la cita. Així mateix, han recordat que la primera vegada que va ser citat i no va poder acudir, el passat 23 de gener, per problemes d'agenda, ja va remetre un escrit indicant que fins a l'1 de març no estaria disponible, mostrant la seua disposició a anar a la mateixa.

Segons la convocatòria de la comissió, divendres que ve 22 d'estaven citats el propi González Pons a les 10 hores i Máximo Caturla a les 11.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento