Comunitat Valenciana

EUPV veu "mala notícia" la convocatòria de les generals perquè "molts projectes se'n van a quedar en el tinter"

  • La coordinadora general d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha qualificat de "molt mala notícia" la convocatòria d'eleccions generals per al diumenge 28 d'abril perquè "hi ha molts projectes que se'n van a quedar en el tinter" com l'increment per a dependència o reformes previstes per a la Comunitat.
Rosa Pérez Garijo en imatge d'arxiu
Rosa Pérez Garijo en imatge d'arxiu
DIPUTACIÓN/ARCHIVO
Rosa Pérez Garijo en imatge d'arxiu

Pérez Garijo s'ha pronunciat en aquests termes en una roda de premsa, després de firmar al costat del secretari general de Podem, Antonio Estañ, el preacord de confluència per a les eleccions autonòmiques a la Comunitat.

Al seu juí, la decisió del president del Govern, Pedro Sánchez, de convocar eleccions generals per al pròxim 28 d'abril és "una molt roïna notícia per a la societat espanyola" perquè "hi ha molts projectes que se'n van a quedar en el tinter" i que des d'Units Podem havien "treballat molt" perquè foren possible.

Entre ells ha posat com a exemple la derogació de la 'Llei Mordassa o de la Reforma Laboral", així com les reformes previstes per a la Comunitat o l'increment per a la partida de dependència.

"Totes eixes qüestions ara se'n van a quedar sense realitzar i això ens pareix una molt mala notícia", ha assenyalat per a subratllar que des de la seua formació van a continuar treballant en la línia que han estat duent a terme.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento