Comunitat Valenciana

Un mort i tres ferits en l'incendi d'una vivenda a Gandia

  • Un home de 72 anys ha mort amb cremades i altres tres persones han resultat ferides, entre elles una xiqueta de huit anys amb crisi d'ansietat, en l'incendi d'una vivenda registrat en la nit d'aquest dijous en una vivenda de Gandia (València), segons han informat fonts del CICU i del Consorci Provincial de Bombers.
Imatge d'arxiu de l'incendi en una vivenda
Imatge d'arxiu de l'incendi en una vivenda
CPBV
Imatge d'arxiu de l'incendi en una vivenda

El foc es va iniciar per causes que s'estan investigant sobre les 22.00 hores en una vivenda situada en el tercer pis d'un edifici de cinc plantes en el carrer Guardamar de Gandia.

Els bombers van haver de rescatar dos persones que s'havien quedat atrapades en l'interior d'una habitació de la vivenda que donava al pati interior i van procedir al desallotjament de l'edifici, que tenia 10 vivendes.

Fins al lloc es van mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat de SVB que van confirmar la mort d'un home de 72 anys amb cremades i van assistir altres tres ferits, una dona de 78 anys per angina de pit, i una dona per inhalació de fum, que van ser traslladades a l'Hospital

Francesc de Borja de Gandia. Així mateix, van atendre una xiqueta de huit anys, que patia una crisi d'ansietat. En l'incendi van intervindre efectius dels parcs de Gandia i Oliva.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento