Comunitat Valenciana

Air Nostrum busca 25 ajudants de mecànic d'avions per a incorporar-los a la seua plantilla

  • Air Nostrum ha obert un procés de selecció d'ajudants de TMA (Tècnic de Manteniment d'Aeronaus) per a incorporar a la seua plantilla. La companyia vol afrontar l'etapa d'expansió que està experimentant l'activitat de la seua àrea tècnica amb la contractació de fins el 25 tècnics superiors de manteniment aeromecánico.
Air Nostrum busca ajudants de mecànic d'avions
Air Nostrum busca ajudants de mecànic d'avions
AIR NOSTRUM
Air Nostrum busca ajudants de mecànic d'avions

Els interessats hauran de tindre, a més de la titulació corresponent, un nivell mitjà d'anglés. Les funcions que exerciran els seleccionats seran tasques de suport en les tasques de manteniment d'aeronaus en la xarxa tècnica de l'empresa, principalment a Madrid i València, ha informat l'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals.

Es tracta, bàsicament, de col·laborar en la realització dels treballs de manteniment correctiu i programat en les aeronaus i els seus components per a garantir la màxima seguretat en els vols. Els qui estiguen interessats a presentar la seua candidatura per a aquests llocs ha d'inscriure's i introduir el seu curriculum en la pàgina web de la companyia.

Un dels requisits que s'exigeix als aspirants és la capacitat de treballar en equip posat que es tracta d'un àrea que requereix molta coordinació. S'ofereix formació contínua i periòdica, integrat en un col·lectiu de professionals que ha rebut multitud de reconeixements internacionals per la seua tasca.

En l'actualitat, la plantilla de tècnics de manteniment d'aeronaus la componen 226 persones. L'Àrea Tècnica d'Air Nostrum atén avions propis i d'altres companyies, negoci aquest últim que està creixent en els últims exercicis.

Air Nostrum proporciona, per als models d'aeronaus aprovats, serveis de manteniment en línia allí on opera i en la seua base, en l'aeroport de València. Pot realitzar reparacions i modificacions estructurals, subministrar peces, components i materials, i donar suport d'enginyeria.

Per a açò compta amb l'hangar més gran d'aviació regional a Europa, amb 6.100 metres quadrats de plataforma i tallers, 3.500 metres quadrats de magatzems i 1.800 metres quadrats d'oficines. Ha sigut guardonada repetides vegades pel fabricant aeronàutic canadenc Bombardier com la companyia amb major fiabilitat tècnica d'Europa en la seua flota de reactors.

Paral·lelament a aquest procés de selecció, integrants de l'Àrea Tècnica de l'aerolínia van a visitar centres de Formació Professional (FP) de diferents localitats espanyoles. Els representants de la companyia impartiran unes xarrades als alumnes en les quals van a explicar les possibilitats laborals que ofereix aquest sector i, en concret, oferiran una visió de com és el treball d'aquest col·lectiu en Air Nostrum.

Fins al moment hi ha xarrades programades per a finals de febrer i primers de març en centres de FP del Prat de Llobregat, Xest, Madrid, Lugo, Palma del Río i Santander.

Amb més de 74.000 vols i més de 4,5 milions de passatgers anuals, Air Nostrum és la companyia líder de l'aviació regional a Espanya i una de les majors aerolínies europees de la seua classe. Opera per al Grup Iberia sota la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura 458 milions d'euros i compta amb més de 1.400 empleats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento