Comunitat Valenciana

Dos detinguts per intentar matar un home a Llíria amb un bat de beisbol per un ajust de comptes

  • La Guàrdia Civil ha detingut dos homes presumptament implicats en un delicte d'homicidi en grau de temptativa d'un home, al qual van colpejar amb un bat de beisbol per un ajust de comptes en la localitat valenciana de Llíria.
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL - Archivo
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil

Segons ha explicat l'Institut Armat, el passat 26 de gener, sobre les 21.30 hores, l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria (València) va rebre avís d'una agressió amb objecte contundent a un home en la localitat de Lliria.

En un primer moment, les dades que es van aportar eren que dos homes havien accedit a l'interior d'un xalet de la localitat de Llíria i van agredir un altre amb un objecte contundent en un ajust de comptes. Després del fort colp, la víctima va haver de ser traslladada a l'Hospital Universitari la Fe de València, donada "l'extrema gravetat de les lesions presentades", explica la Benemérita en un comunicat.

Així, es va iniciar l'operació 'Delayed' per part de l'Equip de Policia Judicial de Riba-roja de Túria amb la finalitat de localitzar i detindre els autors d'aquests fets delictius. Els suposats autors dels fets van accedir a la vivenda, identificant-se com a cosins de l'exparella de la víctima. A continuació un d'ells va colpejar la víctima en el cap un bat de beisbol.

Després de l'agressió, van eixir de la casa, pujant-se en un vehicle tipus furgoneta, depositant el bat sobre el seient posterior. Els agents van aconseguir esbrinar que els agressors eren dos homes de 27 i 33 anys de nacionalitat espanyola.

Després d'identificar un dels autors, aquest es va personar en dependències de la Guàrdia Civil de Massamagrell, on se li va informar que era detingut per un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa.

RESISTÈNCIA

A més, es van realitzar diverses gestions a l'hora de trobar l'altre autor dels fets, qui va indicar que no se n'anava a personar de manera voluntària en cap dependència policial, que no anava a consentir que ho detingueren i que se n'anava a resistir a la mateixa.

Per açò, es va procedir a organitzar un dispositiu operatiu a fi d'aconseguir la detenció del segon autor de suposat delicte, desplaçant-se personal fins a la localitat de Quart de les Valls. Una vegada allí, el passat 28 de gener d'enguany aquesta persona va ser identificada per personal d'aquest equip com l'autor i detingut en eixe moment.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 6 de Llíria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento