Comunitat Valenciana

El gendre acusat de matar la viuda de l'expresident de la CAM demana no ser jutjat per un jurat popular

  • La defensa de Miguel López, únic detingut i acusat de la mort al desembre de 2016 de la seua sogra, María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala, ha sol·licitat a l'Audiència Provincial que el juí no se celebre en el tribunal del jurat sinó en un ordinari.
Lloc On Va ser Trobada La Viuda De l'Expresident De la CAM
Lloc On Va ser Trobada La Viuda De l'Expresident De la CAM
EUROPA PRESS
Lloc On Va ser Trobada La Viuda De l'Expresident De la CAM

En un escrit presentat en el termini de qüestions prèvies, la defensa sol·licita que López siga jutjat per un tribunal ordinari, tal com han confirmat fonts jurídiques Europa Press.

Una vegada presentada la petició, es donarà trasllat a la parts i es resoldrà la qüestió durant la celebració d'una vista prèvia, segons marca la llei, han precisat fonts jurídiques.

Cal recordar que el titular del Jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant va decretar l'obertura de juí oral contra Miguel López, únic acusat per la mort de la seua sogra.

María del Carmen Martínez va morir de dos tirs en el cap al desembre de 2016 en el concessionari de cotxes Novocar, que regentava el processat, que va ser detingut per açò i enviat a presó provisional, de la qual va eixir després d'abonar una fiança de 150.000 euros. Tant Fiscalia com l'acusació particular, que representa el fill de la víctima, sol·liciten penes de quasi 25 anys per a Miguel López.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento