Comunitat Valenciana

Uns 1.200 militants i simpatitzants del PPCV encapçalats per Bonig assistiran a la concentració de Madrid

  • Prop de 1.200 militants, simpatitzants i representants del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) es desplaçaran diumenge que ve la concentració convocada a Madrid amb el lema 'Por Una España Unida. Elecciones ya' contra la política del president del Govern, Pedro Sánchez. La presidenta dels 'populars' valencians, Isabel Bonig, encapçalarà aquesta delegació, que "ha superat totes les expectatives", asseguren des de la formació.
Pablo Casado i Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
Pablo Casado i Isabel Bonig en una imatge d'arxiu
PPCV
Pablo Casado i Isabel Bonig en una imatge d'arxiu

Bonig havia fet una crida "a tots els valencians que estimen Espanya, que estimen seguir convivint en pau i que estan cansats dels excessos dels separatistes i no admeten la humiliació i la claudicació del president del Govern d'Espanya", recorda el PPCV en un comunicat.

La presidenta ha assenyalat que la resposta "ha sigut aclaparadora" i en aquest moment hi ha llogats ja prop de 20 autobusos que eixiran el matí del diumenge des de diferents punts de la Comunitat Valenciana amb destinació a la capital d'Espanya, als quals se sumen les persones que es desplaçaran en AVE o amb cotxe particular.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento