Comunitat Valenciana

Detinguts a València tres homes per agredir amb un ganivet dos companys de pis i ferir un policia

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València tres homes de 25 i 35 anys per agredir amb un ganivet uns companys de pis i els agents que els van interceptar. A dos dels arrestats se'ls acusa dels presumptes delictes de temptativa d'homicidi, lesions i atemptat a agent de l'autoritat, mentre que al tercer, un delicte de lesions.
Punta de ganivet intervinguda per la Policia
Punta de ganivet intervinguda per la Policia
POLICÍA NACIONAL
Punta de ganivet intervinguda per la Policia

Segons relata la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, els detinguts estaven en el mateix domicili de les víctimes i, després d'una discussió, els van agredir i els van punxar amb un ganivet. Les víctimes van ser traslladades a un hospital ja que els corts precisaven sutura per a la seua curació. Els policies van intervenir una fulla del ganivet i un dels agents va resultar lesionat.

Els fets van ocórrer la matinada del dijous, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Russafa de València on pel que sembla hi havia una baralla entre diverses persones d'origen pakistanés, algunes de les quals portaven armes blanques.

Els policies es van dirigir immediatament el lloc on van localitzar dos homes "molt nerviosos". Un d'ells sagnava abundantment pel cap, damunt de l'orella, per la qual cosa van sol·licitar la presència sanitària.

Els agents van esbrinar que moments abans, aquests es trobaven en l'interior de la seua vivenda junt a tres companys de pis amb els quals van començar una forta discussió i una agressió, per la qual cosa es van marxar del domicili. Els sospitosos els van seguir i els van aconseguir en el carrer on els van punxar amb ganivets.

Els agents van localitzar als suposats agressors que, després de detectar la presència policial, van fugir a la carrera i van entrar en un edifici, però allí van ser agafats pels policies quan estaven pujant per les escales de la finca.

"MOLTA AGRESSIVITAT"

Un dels sospitosos va mostrar "molta agressivitat" i va lesionar un dels agents. Els policies, després de realitzar les comprovacions oportunes, van detindre dos d'ells com a presumptes autors dels delictes de temptativa d'homicidi, lesions i atemptat a agents de l'autoritat i a l'altre com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Així mateix, van localitzar en la zona de bústies una fulla de ganivet d'uns 21 centímetres aproximadament. Els detinguts, dos d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento