Comunitat Valenciana

La màgica paròdia 'El Gran Despipote' sobre els mags Jarry, Herminia i Ronaldo arriba a l'Olympia de València

  • La màgica paròdia 'El Gran Despipote' sobre els tres mags Jarry, Herminia i Ronaldo es pujarà del 21 al 24 de març a l'escenari del Teatre Olympia de València protagonitzada per Ángel Martín, Cristina Medina, Jaime Figueroa, Patricia Rayo i Íñigo Elorriaga.
El Gran Despipote arriba a l'Olympia de València
El Gran Despipote arriba a l'Olympia de València
EL GRAN DESPIPOTE
El Gran Despipote arriba a l'Olympia de València

De la mà de la productora Letsgo i Fuera de serie, arriba a la sala valenciana aquesta "màgica paròdia" amb la direcció artística de Gabriel Olivares i la direcció i guió de Jorge Blass.

L'espectacle es va estrenar en el Teatre Capitol de Madrid el passat 6 de desembre, on va aconseguir reunir més de 7.000 espectadors. La productora aposta per aquesta obra després de l'èxit de 'Dirty Dancing', la saga 'The Hole', 'La Familia Addams' i 'El jovencito Frankenstein', amb la direcció artística de Gabriel Olivares.

La direcció va de la mà de l'il·lusionista i comunicador Jorge Blass, guanyador de la 'Vareta Màgica d'Or' a Mònaco i el premi 'Siegfried and Roy' a Las Vegas, i director del Festival Internacional de Màgia de Madrid.

Es tracta d'una màgica paròdia sobre tres mags: Jarry (Ángel Martín), Herminia (Cristina Medina) i Ronaldo (Jaime Figueroa), que es van traure el màster de màgia en la Universitat Rei Joward Carlos i al principi tot va anar bé, però després es van fer majors.

'El Gran Despipote' acaba sent un espectacle atípic ple de "bogeries" com un lleó s'escapa, la màgia de l'optimisme, l'humor de Resines i cameos en una obra que no és un musical, però en la qual els actors canten i encanten; no és un xou de màgia a l'ús, però la màgia succeeix sobre l'escenari que viu "pactes diabòlics, amor, humor, gelosia i molta barra".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento