Comunitat Valenciana

Bonig exigeix la presó permanent revisable i Puig li replica que "ningú" en la judicatura defèn eixa mesura

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha defès aquest dijous la presó permanent revisable per als assassinats de violència de gènere mentre que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, li ha replicat que "ningú en la judicatura" està d'acord amb aquesta pena perquè amb "aquestes mesures no s'avança".
Imatges d'arxiu de Bonig i Puig en Les Corts
Imatges d'arxiu de Bonig i Puig en Les Corts
CORTS/EUROPA PRESS - Archivo
Imatges d'arxiu de Bonig i Puig en Les Corts

Puig ha iniciat la seua intervenció en la sessió de control de Les Corts amb una condemna a l'últim assassinat masclista, una xica de 17 anys aquest dijous a Reus, i sobre aquest tema ha exigit que "en aquest combat comú no pot haver-hi partidisme" sinó "el compromís de tots" perquè "no hi haja ni un pas arrere".

En el seu torn de rèplica, Bonig ha sostingut que el seu partit és el que "més ha fet" per "la llibertat i seguretat de les dones" i ha afegit que encara que "ens vullga apartar i arraconar", han recolzat el Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere. Així mateix, ha reclamat la presó permanent revisable: "No defenem la pena de mort, sempre el dret a la vida, però sí la presó permanent revisable".

Puig li ha contestat que ningú en la judicatura defèn la presó permanent revisable perquè amb aquesta mesura "no s'avança" i ha recordat a més que Espanya té el Codi Penal "més dur" d'Europa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento