Comunitat Valenciana

Conforama ocuparà 250 persones en el seu nou centre logístic de Llíria (València)

  • Conforama preveu generar una empleabilitat per a prop de 250 persones en el nou centre logístic que construirà en el polígon de Carrasses de Llíria (València), que comptarà amb unes instal·lacions de 60.000 metres quadrats i de mil més per a un edifici administratiu.
Np Conforama Polígon Llíria
Np Conforama Polígon Llíria
AYUNTAMIENTO DE LLIRIA
Np Conforama Polígon Llíria

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, s'ha reunit aquest dimecres amb el director general de la multinacional francesa per a la Península Ibèrica, David Almeida, i representants de les empreses que executaran el projecte del centre logístic, detalla el consistori en un comunicat.

La firma sol·licitarà "en breu" a l'Ajuntament de Llíria la llicència d'obres per a iniciar la construcció del centre logístic "al més prompte possible", com ha avançat el director general.

A més dels 60.000 metres quadrats d'instal·lacions, la companyia no descarta obrir en el futur una botiga annexa en la parcel·la de 80.000 metres que ha adquirit a Carrasses.

Es tracta de la inversió com "la més important estratègicament per als plans d'expansió de Conforama", ja que a les 50 botigues amb les quals compta actualment en la península preveu 20 noves obertures durant els dos pròxims anys.

Per la seua banda, el primer edil ha agraït a Conforama la "confiança" depositada a Llíria: "Suposa l'arribada d'una nova empresa al polígon de Carrasses, que s'ha convertit en el principal motor del creixement econòmic i la creació d'ocupació a Llíria".

"L'impacte del sector industrial en aquests objectius és evident, i només cal recordar que, fa solament un parell de setmanes, una altra de les empreses que està construint la seua nova factoria en la zona, Power Electronics, anunciava una Oferta d'ocupació per a 450 persones", ha recordat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento