Comunitat Valenciana

La mascletà vertical "més alta de la història", primer acte pirotècnic de les Falles 2019

  • Es dispararà el pròxim 23 de febrer enfront del Veles e Vents de la Marina de València.
  • El mestre pirotècnic de l'espectacle serà, per tercer any consecutiu, Ricardo Caballer.
ESPECTACLE PIROTÉNICO (ARXIU)
ESPECTACLE PIROTÉNICO (ARXIU)
AMSTEL - Archivo
ESPECTACLE PIROTÉNICO (ARXIU)

La mascletà vertical "més alta de la història" obrirà, el pròxim 23 de febrer enfront del Veles e Vents de la Marina de València, el calendari pirotècnic oficial de les Falles 2019.

Heineken Espanya reforça la seua col·laboració amb l'Ajuntament de València i Junta Central Fallera per a aquestes festes amb aquest esdeveniment pirotècnic, que combinarà "el millor de la mascletà i del castell de focs artificials, de manera que podrà veure's des de qualsevol punt de la Marina i diverses zones de la ciutat", han avançat els responsables de la iniciativa.

Per tercer any consecutiu, Amstel, Ajuntament i el mestre pirotècnic Ricardo Caballer "uneixen forces en un espectacle que està previst que supere al d'anys precedents".

La proposta d'enguany rep el nom d''Amstel Nit de les Falles' perquè "les 392 falles valencianes tindran un paper en l'espectacle". La data del 23 de febrer s'ha escollit per a evitar coincidències amb actes de programa oficial de festes.

Potència equivalent a tres mascletaes

L'espectacle inclourà, entre altres innovacions, la mascletà vertical més alta de la història i conjuminarà força amb espectacularitat, ja que està previst que el terratrèmol final concentre "una potència equivalent a tres mascletaes de la plaça de l'Ajuntament", recalquen.

Amb una durada similar a la de l'any passat, entorn dels 10 minuts, alternarà els millors elements de la mascletà i el castell de focs artificials en el que s'està convertint en un gènere propi. L'objectiu és "aprofitar al màxim el potencial de disparar de nit, al costat del mar, en un entorn especial com els voltants del Veles e Vents, però sense perdre la intensitat que caracteritza la tradició pirotècnica valenciana", subratllen.

A més, el disseny s'ha fet pensant que puga gaudir-ho el màxim de gent, des de qualsevol punt de la Marina i moltes zones de la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento