Comunitat Valenciana

Sanguino, candidat del PSPV a l'Alcaldia d'Alacant, prepara un projecte "progressista i d'esquerres des de la il·lusió"

  • El candidat a l'Alcaldia d'Alacant pel PSPV i actual director del Teatre Principal d'Alacant, Francesc Sanguino, ha afirmat que treballarà "a partir de hui" en la conformació de la llista que li acompanyarà a les eleccions municipals de maig, un projecte "progressista i d'esquerres" que assegura que encapçala "des de la il·lusió".

Sanguino va ser designat ahir dilluns com a candidat per la direcció nacional del PSPV, amb el suport de Pedro Sánchez, per la qual cosa ha descartat valorar qüestions que encara cal començar a treballar.

Sobre el seu projecte polític per a la ciutat, Sanguino assenyala que acaba de ser nomenat i encara no ha sigut ratificat normativament pel partit, per la qual cosa ha dit que al llarg del pròxim mes es donaran a conéixer les línies generals de la seua candidatura.

Qüestionat sobre el seu càrrec en el Teatre Principal, Francesc Sanguino ha manifestat que una altra de les coses que haurà de valorar en els pròxims dies és la possibilitat de deixar la direcció de l'escenari.

"Encara no he pogut parlar amb ningú, perquè sóc membre del Consell Valencià de Cultura i estava en un acte precisament ahir i estic tornant a Alacant", ha explicat.

En ser preguntat per si ha parlat de la seua situació amb la regidor de Cultura, la 'popular' Maria Dolors Padilla, ha indicat: "Amb normalitat parlaré amb tots els meus veïns d'Alacant siguen de qualsevol signe o inclinació política".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento