Comunitat Valenciana

Cirque du Soleil torna a València vuit anys després de la seua última visita

  • Es representarà des del 30 de maig i per temps limitat en l’Antiga Estació del Grau.
  • La companyia "redescobreix els seus orígens" amb una "explosió de colors" en l'espectacle 'Kooza'.
El espectáculo 'Kooza', de Cirque du Soleil
El espectáculo 'Kooza', de Cirque du Soleil
CIRQUE DU SOLEIL - Archivo
El espectáculo 'Kooza', de Cirque du Soleil

Cirque du Soleil torna a València amb la seua icònica carpa blava i groga -Grand Chapiteau- per a presentar la seua producció 'Kooza', on la companyia redescobreix els seus orígens tornant a la part humana "més íntima i essencial" del circ i mostra una "explosió de colors".

Segons ha indicat la companyia circense, aquest "sorprenent i acolorit" homenatge a la tradició del circ s'estrenarà el 30 de maig i es representarà per temps limitat en l'Antiga Estació del Grau -al final de l'Avinguda del Port- de València, ciutat en la qual fa vuit anys que Cirque du Soleil no instal·la la seua carpa.

En Kooza, Cirque du Soleil redescobreix els seus orígens i torna a la part humana "més íntima i essencial" del circ, amb una combinació d'emocionants acrobàcies amb l'art dels pallassos. En la representació, el públic seguirà a l'Innocent en el seu camí cap l’autodescobriment a través d'un regne còmic de personatges excèntrics, emocions electritzants i sorpreses poc convencionals.

Mitjançant una explosió de colors, Kooza s'obri com una enjoiada caixa de joguets capturant la imaginació de l'espectador i accelerant-li el pols. El rendiment humà en estat pur es mostra ací en tota la seua esplendor i fragilitat.

Més de 50 artistes i música en directe

La representació comptarà amb un elenc internacional de 50 acròbates, músics, cantants i actors, que oferirà "emocionants proeses i pallassades" que acabarà amb el riure dels espectadors. Els artistes estaran acompanyats d'una banda sonora en directe que fusiona jazz, funk i ritmes de Bollywood.

A causa de l'expectació que ha despertat l'arribada de la Gran Carpa a la ciutat, la companyia ha posat noves funcions a la venda, ja que Cirque du Soleil no havia tornat a instal·lar la seua carpa a València des de l'estrena de Corteo en 2011. Abans, van visitar la ciutat altres tres produccions sota la carpa: Quidam (2000), Saltimbanco (2003) i Dralion (2006).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento