Comunitat Valenciana

Més de 40 propostes "revolucionaran" l'oci diürn dels dissabtes en La Marina

  • Les actuacions seran gratuïtes i se celebraran al migdia en la Pèrgola del recinte.
Conciertos en la pérgola de la Marina de València
Conciertos en la pérgola de la Marina de València
LA MARINA DE VALÈNCIA
Conciertos en la pérgola de la Marina de València

La Pèrgola de la Marina de València obri el teló amb rècord de cites consecutives i més de 40 propostes sonores, que conformen un cartell que busca revolucionar l'oci diürn de València, després de rebre a més de 18.000 espectadors en 2018.

Aquest nou cicle de concerts, que tindrà lloc tots els dissabtes des de febrer fins a maig d'11.30 a 14.30 hores, aposta pels "millors talents locals", posant en valor els processos creatius basats en la dedicació i la cura, així com la qualitat, l'originalitat i la varietat artística, segons ha indicat l'organització.

Aquestes propostes locals, juntament amb destacats grups internacionals i nacionals, convertiran cada concert en una experiència musical "única i irrepetible", i l'enclavament modernista del front marítim serà un destacat punt de trobada sociocultural de la ciutat.

Així mateix, ha ressaltat que la presència de dones serà "una constant" cada cap de setmana en l'escenari de la Pèrgola, la qual cosa constitueix un reflex de la "nodrida i rica" oferta musical amb accent femení que existeix en l'actualitat, per la qual cosa ha destacat que ha sigut "senzill" aconseguir que cap dissabte quede exempt de presència femenina.

Programació

El cartell de la Pèrgola de cerveses Alhambra comptarà amb grups internacionals, com Cloud Nothings, Screaming Females i Bestia Bebé, que s'uneixen a destacats noms del panorama independent nacional, com Saïm, Apartamentos Acapulco, Luís Brea, Joana Serrat, Vancouvers, Joan Colomo o Terrier. A més, no faltarà la nota valenciana, representada en noms com a Cuello, Alberto Montero, Modelo de Respuesta Polar, Tardor, FruKatinka, Inèrcia o Sènior i el Cor Brutal.

Les actuacions seran gratuïtes i se celebraran al migdia, la qual cosa aprofundeix en l'aposta per la llum i l'obertura de públics, des dels més joves al familiar, convertint-se en el "pla perfecte" per a arrancar el cap de setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento