Comunitat Valenciana

Rus nega trama de corrupció en la Diputació de València

  • Diu que no va tindre "coneixement" que en la corporació provincial hi haguera tampoc "cobrament de comissions".
Rus a la seua arribada a la Comissió de Taula a Les Corts
Rus a la seua arribada a la Comissió de Taula a Les Corts
EUROPA PRESS
Rus a la seua arribada a la Comissió de Taula a Les Corts

L'expresident de la Diputació de València, del PP provincial i exalcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, ha subratllat que ell no va tindre "coneixement" que en la corporació provincial hi haguera "una trama de corrupció" ni de "cobrament de comissions".

"Una cosa és que hi haguera un senyor que ficara la mà on no tocara o demanava alguna cosa per a ell, però en la Diputació no hi ha hagut mai cap trama de comissions. Això ho garantisc", ha remarcat.

Així mateix, ha recalcat que "mai de la vida" ha demanat "res a ningú" ni per a ell ni per al partit perquè "al PP en la província de València no li ha fet falta mai ni un euro".

"El partit ni pagava aigua, ni llum ni lloguer. Quan anàvem a esmorzar, cadascun es pagava el seu i quan jo anava amb el meu cotxe, em pagava la gasolina. Ací li puc assegurar que ni un euro", ha indicat per a subratllar que ell "mai" ha organitzat "cap tripijoc" ni ha donat "ordres a ningú". "No hi havia cap trama", ha insistit.

Rus s'ha pronunciat així en una compareixença en la comissió de Les Corts sobre l'operació Taula, derivada del cas Imelsa, en el qual està investigat, on acudit acompanyat del seu lletrat i on ha negat que ell haja afavorit empreses en les adjudicacions o haja repartit diners de comissions irregulars. "Repartiment de diners per a què?, per a finançament del partit? Mentida", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento