Comunitat Valenciana

L'Universitat de València, segona d'Espanya en Erasmus enviats i tercera d'Europa que més rep

  • L'Universitat de València (UV) és la segona d'Espanya -per darrere de Granada- en estudiants erasmus enviats i la tercera d'Europa que més rep, segons es desprén de l'informe anual de la Unió Europea referit al curs 2016-2017.
Imatge de recurs d'una estudiant
Imatge de recurs d'una estudiant
GVAEDUCACIO
Imatge de recurs d'una estudiant

En aquell curs, van entrar a l'Universitat de València un total de 2.045 persones amb beca Erasmus, i van eixir cap a diferents països 1.650. Les principals destinacions van ser Itàlia, el Regne Unit, Alemanya i França, per aquest ordre. Els països des d'on van arribar més erasmus van ser els mateixos, però amb un altre ordre: Itàlia, Alemanya, França i el Regne Unit, detalla la institució acadèmica valenciana en un comunicat.

Així mateix, 48.595 joves van triar Espanya per a estudiar o fer pràctiques. La següent destinació més popular va ser Alemanya, amb 34.497 participants, seguit del Regne Unit, amb 31.727. De la mateixa forma, França va ser el país que més estudiants va enviar a altres països, amb 43.905, seguit d'Alemanya, amb 40.959 i d'Espanya, amb 40.079.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento