Comunitat Valenciana

La Generalitat porta la millor gastronomia valenciana a Madrid Fusión

  • Participa en l’esdeveniment a través de Turisme Comunitat Valenciana i la marca l’Exquisit Mediterrani.
Nueva marca de Turisme Comunitat Valenciana: L'Exquisit Mediterrani
Nueva marca de Turisme Comunitat Valenciana: L'Exquisit Mediterrani
TURISME COMUNITAT VALENCIANA
Nueva marca de Turisme Comunitat Valenciana: L'Exquisit Mediterrani

Turisme Comunitat Valenciana serà l'encarregat de reforçar la imatge de la Comunitat Valenciana com a destinació gastronòmica en la XVII edició de Madrid Fusión que comença aquest dilluns en el Palau de Congressos de Madrid i que s'allargarà fins dimecres que ve 30 de gener.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que "aquest certamen s'ha consolidat com un referent internacional de la gastronomia i un punt de trobada dels millors cuiners del món".

La Generalitat participa amb un estand de 16 metres quadrats en el qual prop de 30 entitats mostraran el millor del producte i la cuina de la Comunitat Valenciana a través de tastos, presentacions i degustacions.

Madrid Fusión s'ha convertit en un esdeveniment mundial de referència per a la promoció del producte gastronòmic i les arts culinàries. De fet, està previst que en aquest certamen participen més d'un centenar de cuiners nacionals i internacionals, amb un intens programa de ponències, demostracions tècniques, tallers formatius, jurats, concursos, premis, presentacions i altres esdeveniments gastronòmics vinculats a la innovació.

“El millor de la nostra gastronomia”

En aquest sentit, Colomer ha destacat que "durant els pròxims tres dies l'estand de la Comunitat Valenciana mostrarà el millor de la nostra gastronomia i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons, i ho farà de la mà de la nostra marca: L'Exquisit Mediterrani".

Recentment, Turisme Comunitat Valenciana ha presentat la seua nova xarxa gastroturística liderada per aquesta marca "que aportarà visibilitat i promoció al nostre producte, al mateix temps que el dota d'una referència de qualitat en el mercat".

A més, els assistents a aquest certamen podran compartir experiències i coneixement amb grans cuiners creatius i xefs de la Comunitat Valenciana com Quique Dacosta, Ricard Camarena, Kiko Moya, Alberto Ferruz, Pep Romaní o Mari Carmen Vélez, entre altres.

Participació destacada de Dénia

Al mateix temps, tal com ha apuntat el secretari autonòmic, "és important destacar també el gran paper que juguen els joves professionals valencians que arriben a Madrid Fusión com a finalistes o candidats a diferents reconeixements", al mateix temps que ha posat l'accent que "alguns d'ells s'han format en la nostra Xarxa de Cdt o han participat en el programa d'emprenedoria turística Accetur per a posar en marxa els seus projectes".

Finalment, també tindrà una participació activa i destacada la ciutat de Dénia, com a ciutat creativa de la gastronomia de la Unesco, que oferirà la seua millor ofereix culinària a través d'activitats, tastos i degustacions programades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento