Comunitat Valenciana

Detinguts a València per intentar segrestar un home que va aconseguir fugir en una distracció dels captors

  • La Policia Nacional ha detingut a València dos joves de 25 i 27 anys com a presumptes autors d'una detenció il·legal a un altre home amb violència i intimidació. La víctima va aconseguir fugir gràcies a una distracció de les seues captores, en veure una patrulla policial i demanar auxili, informa la Prefectura Superior en un comunicat.

Els fets es van produir en el districte d'Exposició de València, en l'encreuament de l'avinguda Primado Reig amb el carrer Jaume Roig. Uns agents que patrullaven per la zona van observar com un vehicle frenava de sobte a la mitat de la calçada i baixava el conductor corrent cap als policies mentre demanava socors, així com dos homes que anaven dins del cotxe li seguien.

Al moment menys pensat, la víctima va aconseguir fugir dels seus captors i demanar auxili en veure la patrulla. Després d'interceptar i separar les parts, els policies van esbrinar que l'home havia sigut abordat pels altres dos, obligant-li amb amenaça de mort i agarrant-li fortament d'un braç, a conduir el vehicle d'un fins a un barri de València.

Una vegada identificats, tots dos van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte de detenció il·legal. La Policia Nacional va donar avís a la Policia Local per a retirar el vehicle de la via pública, ja que es trobava en el carril de circulació i entorpia el trànsit. Els detinguts, d'origen espanyol, compten amb nombrosos antecedents i ja han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento