Comunitat Valenciana

Monzó assegura que està "tranquil" després de la seua investigació i que col·laborarà amb la justícia

  • L'actual portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó, ha admès estar tranquil després de ser citat en qualitat d'investigat pels patrocinis de l'aeroport de Castelló i ha assegurat que col·laborarà amb la justícia. "La consciència la tinc molt tranquil·la", ha subratllat.
El portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó
El portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó
GRUPO MUNICIPAL DEL PP - Archivo
El portaveu del PP en l'Ajuntament de València, Eusebio Monzó

Monzó s'ha pronunciat en aquests termes davant els mitjans de comunicació, després de conéixer-se aquest dilluns que el jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló ha acordat citar en qualitat d'investigats els membres del Consell d'Administració d'Aerocas (aeroport de Castelló) que van assistir a les reunions i van ratificar els contractes de patrocini de la societat al pilot Álex Debón en les actes celebrades al març de 2009 i 2010. Entre els citats es troben els ex-vicepresidents del Consell amb el PP Gerardo Camps i Vicente Rambla i a Monzó, qui aleshores era secretari autonòmic d'Hisenda.

Sobre aquest tema, ha indicat que s'ha assabentat de la notícia a través dels mitjans de comunicació perquè encara no ha rebut cap citació per part dels jutjats, per la qual cosa encara desconeix els detalls de la causa.

No obstant açò, ha indicat que ell va formar part del consell d'administració d'Aerocas quan va ser director general en la conselleria d'Hisenda i, per tant, entén que la investigació oberta contra ell es deurà a eixa circumstància.

Monzó ha subratllat que està "tranquil" perquè "sempre" ha demostrat la seua "vocació de servici públic" i ha fet "bé les coses" i ha indicat que ja va ser investigat quan va estar de secretari autonòmic d'Hisenda per un contracte amb l'arquitecte Santiago Calatrava per al Centre de Convencions a Castelló, causa que va ser arxivada. "La consciència la tinc molt tranquil·la", ha remarcat.

En aquest sentit, ha assenyalat que col·laborarà amb la justícia "com no pot ser d'una altra manera" ja que ha remarcat que des del PP creuen en la "en la independència judicial perquè sense ella no hi ha democràcia". "Com a càrrec públic una de les qüestions molt importants és col·laborar i predisposició absoluta per a col·laborar amb la justícia en el que considere oportú", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento