Comunitat Valenciana

Obert el termini de presentació de projectes alternatius al del Levante per a una parcel·la en el Pla Natzaret

  • L'Autoritat Portuària de València (APV) anuncia aquest dilluns en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) que dóna inici al "tràmit de competència de projectes" per a presentar ofertes alternatives a la de Levante UD, S.A.D., l'únic que fins a hui ha sol·licitat la concessió administrativa per a ocupar una parcel·la de domini públic portuari en la zona de Natzaret Est del Port de València, de 94.999,66 metres quadrats, en la qual el projecta construir la seua nova Ciutat Esportiva.
Pla Especial De la Zona Sud Del Port De València (Pla Natzaret Est)
Pla Especial De la Zona Sud Del Port De València (Pla Natzaret Est)
APV
Pla Especial De la Zona Sud Del Port De València (Pla Natzaret Est)

Aquells que desitgen optar a la concessió d'aquesta àrea dotacional esportiva i d'espai lliure que contempla el Pla Natzaret Est, disposen d'un mes, a contar des de l'endemà al de la publicació del present anunci en el BOE, per a la presentació d'altres sol·licituds, que tinguen el mateix objecte o un de similar de la presentada.

Tots els projectes hauran de reunir els requisits previstos en l'article 85 del citat Text Refós de la Llei de Ports de l'Estat i de la Marina Mercant, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2011, de 5 de setembre.

La documentació haurà de presentar-se en l'Autoritat Portuària de València, Av. Moll del Túria, s/n, 46024 València, en horari de 8.30 a 14.30 hores, de dilluns a divendres, on es troba a disposició, en el mateix horari, el plànol d'ubicació de la parcel·la per a la seua consulta.

PROJECTE DEL LEVANTE UD

Segons avançava el mes passat el president del Levante UD, Francisco Javier Català, la nova Ciutat Esportiva del club se situaria en l'antic Club Esportiu Benimar, en la zona portuària confrontant al barri de Natzaret.

El projecte compta amb set camps de futbol 11, amb àrea específica del primer equip; una residència per a 86 futbolistes, un mini estadi amb capacitat per a 2.500 espectadors, un àrea de futbol 11, un àrea de futbol 8 i un edifici social i administratiu que sorgeix de la rehabilitació de l'antic edifici de l'Escola de Benimar.

El club pretén dotar d'instal·lacions de màxim nivell al seu primer equip i a l'Escola amb aquesta nova ubicació dins de la ciutat del Túria, molt propera a la Ciutat de les Arts i les Ciències; i a set quilòmetres del propi estadi Ciutat de València.

"A més, es desenvoluparà un projecte educatiu-formatiu sota els valors del club en la ciutat esportiva i es pretén que tinga un impacte molt positiu en el barri de Natzaret, prioritzant la integració amb la seua comunitat", es va reiterar.

La intenció de l'entitat levantinista és que puguen començar les obres abans que finalitze el pròxim any, una vegada concloga el Pla Especial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento