Comunitat Valenciana

Cantó confirma que es presentarà a les primàries per a ser candidat a la Generalitat

  • El seu objectiu és "desallotjar del Palau de la Generalitat" al Consell del Botànic.
Toni Cantó en el acto de España Ciudadana en València
Toni Cantó en el acto de España Ciudadana en València
CS COMUNITAT VALENCIANA
Toni Cantó en el acto de España Ciudadana en València

El diputat de Ciutadans, Toni Cantó, ha anunciat aquest diumenge que es presentarà com a candidat de les primàries de Cs per a la Generalitat Valenciana per a "desallotjar del Palau de la Generalitat" al Consell del Botànic. "No tenim per què triar entre la corrupció i la mala gestió del Partit Popular i el pancatalanisme del 'PSC valencià' -en referència al PSPV-PSOE- i de Compromís", ha declarat.

Cantó ha realitzat aquestes declaracions durant l'acte de la plataforma Espanya Ciutadana que ha tingut lloc en la Plaça del Col·legi del Patriarca de València, on ha estat acompanyat del president de Ciutadans, Albert Rivera, i l'assessora econòmica valenciana María Muñoz. Així, Cantó ha manifestat que es presenta com a candidat "per a canviar al tripartit i encapçalar el partit que mereix la Comunitat".

En referència a la declaració que va realitzar el desembre passat el portaveu del PSPV en les Corts, Manolo Mata, on va declarar com a "persona non-grata" a Rivera i a Cantó, el candidat a les primàries de Cs ha declarat que "a aquells que volen crear trinxeres, que donen carnets de bons o mals valencians", els "tindran davant". "No els declararem 'non gratos' però sí que els tirarem amb els nostres vots de les eleccions el mes vinent de maig", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento