Comunitat Valenciana

Un videojoc creat per alumnat de Florida Universitària arriba a PlayStation VR

  • El joc, que es podrà descarregar pròximament, ja va ser finalista en els premis PlayStation Talents 2017.
  • El centre serà una de les seus de Global Game Jam, l’esdeveniment més gran per a creadors de videojocs del món.
Equipo Anyones
Equipo Anyones
FLORIDA
Equipo Anyones

El videjoc 'Anyone's Diary', desenvolupat per un grup d'alumnes de Florida Universitària, arribarà en format digital el pròxim 31 de gener en exclusiva per a PS VR per a PS4.

El joc, que podrà descarregar-se a través de PlayStation Store, ha sigut desenvolupat dins de PlayStation Talents, una de les acceleradores de continguts que el programa de suport al desenvolupament local PS Talentsté a Espanya.

'Anyone's Diary' és un videojoc desenvolupat en tercera persona, que s'estructura en plataformes VR i puzles en el qual el jugador pot moure al personatge -que es diu Anyone- i també desplaçar-se a diverses parts del món per a resoldre els puzles i ajudar-lo a superar els nivells.

El joc ja va ser finalista en els premis PlayStation Talents 2017, on va rebre tres nominacions: al Millor Art, Millor joc per a la Premsa i Millor ús de Plataformes.

Global Game Jam

El campus de Florida Universitària tornarà a ser una de les seus de la Global Game Jam, el major esdeveniment per a creadors de videojocs del món. Durant els dies 25, 26 i 27 de gener dissenyadors, artistes i programadors es donaran cita en la marató creativa que se celebrarà de manera simultània en 95 països.

El centre universitari valencià s'uneix un any més a la trobada internacional que només en la passada edició va connectar 803 ciutats de 108 països del món. Durant l'esdeveniment professionals de diferents perfils crearan videojocs d'una mateixa temàtica en només 48 hores.

El fòrum està dirigit a estudiants, aficionats al sector, professionals, programadors, artistes, músics, escriptors, i creatius que comptaran amb xarrades focalitzades en la creativitat i el disseny. Durant la Global Game Jam, els participants treballaran en grup per a tirar avant la seua idea de manera creativa, la qual cosa els ajudarà a generar sinergies de treball i ampliar els seus coneixements. Els participants comptaran amb el suport de professionals amb àmplia experiència.

Indústria “en auge”

La indústria dels videojocs no ha deixat de créixer en els últims anys i, per això, Florida Universitària "oferta des d'aquest curs acadèmic el Grau Oficial en Disseny i Desenvolupament de Videojocs i Experiències Interactives, la primera titulació que inclourà aquests continguts específics en la Comunitat Valenciana", destaca l'entitat educativa.

La nova oferta acadèmica, adscrita a la Universitat Politècnica de València, representa una revolució en els estudis universitaris, i s'uneix a altres programes en aquest camp com el Màster en Art per a Videojocs i els seus cicles formatius.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento