Comunitat Valenciana

Zapatero participarà a València en la presentació de la fundació María Cambrils que impulsa el PSPV-PSOE

  • L'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero participarà aquest dijous, 17 de gener, a València en la presentació de la fundació María Cambrils, que impulsa el PSPV-PSOE.
José Luis Rodríguez Zapatero (arxiu)
José Luis Rodríguez Zapatero (arxiu)
ABI - Archivo
José Luis Rodríguez Zapatero (arxiu)

L'acte es durà a terme a partir de les 19.00 hores en Convent Carmen i també comptarà amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la candidata socialista a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez. També intervindrà la periodista i coautora del llibre 'María Cambrils. El despertar del feminismo socialista', Rosa Solbes.

Es tracta d'una nova fundació que naix impulsada pels socialistes de la Comunitat Valenciana i que, inicialment, s'encarrega al secretari d'Estudis i Programes del PSPV-PSOE, Arcadi Espanya, però que té "vocació de ser oberta a independents, no exclusiva del partit", han incidit fonts socialistes.

La idea, apunten les mateixes fonts, és que siga un fòrum de debat i anàlisi oberta, de to progressista en el qual puga participar totes aquelles persones que aporten a un projecte de progrés per a la Comunitat Valenciana, des d'una mirada "europeista i de marcat caràcter feminista".

Precisament per açò porta el nom de María Cambrils, socialista valenciana, pionera en la lluita per la defensa de la igualtat entre hòmens i dones, un referent feminista, no solament en Comunitat Valenciana, sinó a Espanya, recalquen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento