Comunitat Valenciana

Cels clars i màximes de 18 graus aquest dimarts a la Comunitat Valenciana

  • El cel estarà aquest dimarts poc nuvolós o clar en una jornada en la qual les temperatures es mantindran sense canvis o aniran en descens, especialment les màximes, encara que pujaran fins als 18 graus centígrads, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Predicció per a aquest dimarts
Predicció per a aquest dimarts
AEMET
Predicció per a aquest dimarts

Així, les temperatures arribaran fins als 18 graus a Alacant, els 17 a Castelló i els 15 a Castelló. Així mateix, haurà gelades febles en l'interior mentre que el vent bufarà variable fluix, predominant el nord-oest en el nord de Castelló al matí.

Aquesta situació contrasta amb la registrada fa 134 anys quan es va produir la major nevada de l'últim segle i mig a la Comunitat Valenciana. A València es van arribar a acumular 12 centímetres de neu el dia 15 i 25 centímetres el dia 17 de gener de 1885.

En moltes altres localitats va nevar el 15 de gener de 1885. La ciutat d'Alacant es va veure afectada per la nevada, amb fins els -6.2ºC de temperatura mínima en la ciutat, i a Castelló va nevar la nit del 15 al 16, repetint-se el 17 amb un fred intenssísim i -5.3ºC en la ciutat.

A Gandia la neu va arribar als dos pams d'espessor dins de la ciutat en la nevada de gener de 1885. La neu va arribar després d'una tempestat i els danys van ser quantiosos en l'horta, oliveres i garroferes i la collita de taronja es va donar per perduda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento