Comunitat Valenciana

Detingut a València per agredir sa mare després d'arribar a casa embriac i trencar mobles amb una porra

  • La Policia Local de València ha detingut un home de 41 anys per presumptament agredir sa mare de 84 després d'arribar a la casa de la dona en estat d'embriaguesa i començar a trencar part del mobiliari amb una porra de fusta.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

Sobre les deu de la nit d'aquest passat dijous, el 092 va rebre l'avís per a requerir presència policial en la vivenda situada a l'entorn dels districtes d'Exposició i Marítim de València, detalla el cos de seguretat en un comunicat.

La dona es trobava en estat de nerviosisme i va manifestar als agents que el seu fill havia arribat molt agressiu i en estat d'embriaguesa, després del que va començar a trencar part el mobiliari i suposadament li va espentar de forma contundent.

Els policies van comprovar els desperfectes en la vivenda. Pel que sembla, el sospitós havia trencat un televisor, un marbre del moble del rebedor i dos marcs amb la porra de fusta que li van intervenir, de 44 centímetres de llarg i cinc de diàmetre.

Una vegada identificat, l'home va ser detingut per un presumpte delicte de violència de gènere. Durant l'arrest no va deposar la seua actitud agressiva i amenaçadora. En l'operació van participar efectius de la sisena i setena unitat de districte d'Exposició i Marítim.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento