Comunitat Valenciana

Boluda Lines amplia la seua freqüència comercial amb Cap Verd amb un nou servici setmanal

  • Boluda Lines ampliarà des de el 1 de febrer la seua freqüència amb Cap Verd amb un servei setmanal amb Sal, Boa Vista, Praia i Mindelo "pels bons resultats" obtinguts des que fa més d'un any va obrir aquesta línia comercial amb l'arxipèlag atlàntic, segons ha informat en un comunicat la divisió de transport integral i gestió logística internacional de mercaderies de Boluda Corporació Marítima.
Boluda Lines amplia la seua freqüència a Cap Verd
Boluda Lines amplia la seua freqüència a Cap Verd
BOLUDA LINES
Boluda Lines amplia la seua freqüència a Cap Verd

Amb aquesta decisió empresarial, Boluda Lines es converteix en la primera companyia naviliera que presta aquest servei de transport regular cada set dies. Un país que com Cap Verd es troba immers en una "ferma aposta per la modernització i el desenvolupament, precisa d'un proveïment permanent i fiable".

Sobre este tema, han explicat que l'ampliació de la freqüència de la ruta comercial de Boluda Lines a Cap Verd obeïx entre altres aspectes a "la ferma aposta d'aquesta naviliera per atendre les necessitats del sector de l'hoteleria i turisme, claus en el desenvolupament de l'arxipèlag".

Des de 2017, a través de Boluda Lines, Cap Verd rep una variada oferta de fruites, verdures, hortalisses i altres productes frescos, dirigida cap a les principals cadenes hoteleres, a les quals s'ofereix "una solució logística única en el mercat, amb reducció de temps i regularitat en els enviaments, recolzats principalment en els seus equips reefer d'última generació", han assenyalat.

La nova periodicitat de servici amb Cap Verd "consolida la seua voluntat d'obertura de noves línies de negoci internacional". D'aquesta manera, Boluda Lines enllaça, a través de l'arxipèlag canari, Cap Verd amb els ports del Nord d'Europa, la península Ibèrica, Itàlia, la costa occidental d'Àfrica i qualsevol altra destinació internacional a través dels seus serveis compartits.

A més amb aquestes noves connexions Boluda Lines acurta els temps de trànsit entre Espanya i Portugal amb Cap Verd, permetent connectar en menys de set dies els principals ports de la península ibèrica amb l'arxipèlag caboverdiano, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento