Comunitat Valenciana

Detingut un home per robar un mòbil amenaçant el seu propietari i fugir de la Policia

  • La setena unitat de Districte Marítim de la Policia Local de València ha detingut un home de 35 anys en el Cabanyal per presumptament robar un telèfon mòbil i amenaçar el seu propietari quan va intentar recuperar-ho, a més de fugir de la patrulla quan va ser localitzat.

Els fets han ocorregut entorn de la mitjanit d'aquest dilluns, quan els agents van ser requerits per la Sala del 092 després que un individu robara un telèfon mòbil a uns joves que es trobaven en un parc, segons ha indicat el cos policial en un comunicat.

La víctima va explicar a la patrulla que es trobava amb uns amics en un parc quan es va acostar un home que els va demanar diners i va aprofitar eixe moment per a robar el mòbil d'un d'ells, per la qual cosa van intentar recuperar el telèfon. L'home els va amenaçar, per la qual cosa van desistir.

Els testimonis van facilitar als agents una descripció física del presumpte autor dels fets i els policies van realitzar una batuda per la zona, localitzant un individu que concordava amb la descripció. El sospitós va fer cas omís a les indicacions de la patrulla i va decidir fugir.

Durant la seua fugida els agents van observar com el presumpte autor es desprenia d'un objecte. Minuts més tard van aconseguir interceptar l'home, que va ser detingut i portat a la Inspecció Central de Guàrdia. L'objecte que va llançar el detingut era el mòbil que havia sigut robat, que va ser retornat al seu propietari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento