Comunitat Valenciana

Hombres G torna a València amb nou disc i els seus "himnes generacionals"

  • La banda actuarà al Palau de les Arts el 5 d’abril i les entrades ja estan a la venda.
Hombres G
Hombres G
CARLOS MALDER - Archivo
Hombres G

Hombres G tornaran el pròxim 5 d'abril a València amb un concert en el Palau dels Arts on sonaran amb força les cançons del nou disc que estan a punt de llançar, a més dels "himnes generacionals" que es van convertir "en la banda sonora de tota una època".

Dani Mezquita, Javi Molina, David Summers i Rafa Gutiérrez tenen un nou disc d'estudi "a punt per a llançar", però del qual no han avançat res, llevat que quan arriben al Palau dels Arts el 5 d'abril, aqueixes noves cançons "estaran sonant amb força", ha indicat la discogràfica.

Hombres G, "una de les bandes més longeves i exitoses de l'edat d'or del pop espanyol", tornarà als escenaris per a interpretar aquells "himnes generacionals" que es van convertir "en la banda sonora de tota una època".

Des de 'Venezia' a 'Devuélveme a mi chica', 'Marta tiene un marcapasos', Voy a pasármelo bien' o ‘El ataque de la chica cocodrilo’, són cançons "imperibles que reanimen i rejoveneixen als qui les escolten"

Trajectòria

La banda madrilenya va debutar en 1982 sota el nom ‘Los Bonitos Redford’. Un any després, en 1983, convertien en èxit el tema 'Venezia', ja sota el nom d'Hombres G.

A partir del seu primer LP, en 1985 i amb cançons com 'Sufre mamón' o 'Devuélveme a mi chica', va començar a nàixer el que amb el temps resultaria ser un fenomen social, "amb alts i baixos i retirades, però amb una llarguíssima carrera a petició dels seus milions d'admiradors de diverses generacions".

El grup va visitar València en 2015, amb motiu del seu 30 aniversari; en 2016 amb Tabuerete i tornarà a fer-ho, amb el seu nou àlbum, aquest abril. Les entrades estan ja disponibles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento